De bekende Voorburgse makelaar Aad Agterdenbosch zit vandaag precies vijftig jaar in het vak.

Agterdenbosch is zijn carrière in de makelaardij in 1964 gestart bij De Burcht Makelaars- en Assurantiekantoor. Op 17 februari 1971 werd hij beëdigd als makelaar-taxateur.

Vijf jaar later begon Agterdenbosch zijn eigen kantoor: Agterdenbosch Makelaars in Voorburg. In 1979 heeft hij zelfs het kantoor van zijn oude werkgever De Burcht kunnen overnemen. Het makelaarskantoor van Agterdenbosch is een vertrouwde verschijning op de Prins Bernhardlaan, schuin tegenover winkelcentrum de Julianabaan.

Buiten zijn activiteiten als makelaar, heeft Agterdenbosch zich jarenlang ingezet als voorzitter van de Winkeliers-vereniging Oud Voorburg. Tot op de huidige dag is hij betrokken bij de winkelpanden in het huidige Huygenskwartier. De makelaar is ook kerkelijk betrokken: in november 2012 mocht Agterdenbosch pauselijk onderscheiden voor zijn jarenlange inzet voor de parochies en het kerkelijk vastgoed in de Haagse regio.

"In zijn gehele makelaardijloopbaan is Aad met zijn deskundigheid en jarenlange ervaring als makelaar nog steeds een begrip in de NVM Afdeling Haaglanden," laat het bestuur van de NVM afdeling weten. Dat heeft aangekondigt Agterdenbosch vandaag formeel te zullen feliciteren.

Foto: Andrew Wilus via Pexels