Een spannend moment voor Huygens’ Hofwijck in Voorburg. Woensdagmiddag verscheen het langverwachte antwoord op de vraag of de buitenplaats opnieuw zou worden doorsneden door de geplande lightrail. 
Er zullen twee extra routes worden toegevoegd aan de Verkenning naar openbaar vervoer (OV) in het gebied CID-Binckhorst.
Ziggo-klanten in Oud-Voorburg moeten er rekening mee houden dat ze komende woensdag drie uur lang geen gebruik kunnen maken van internet.
Goed nieuws! Naast de winkels die al open waren, mogen vanaf 3 maart in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg een aantal andere winkels open op afspraak.
Het bestuur van voetbalvereniging Forum Sport uit Voorburg ontving het droevige bericht dat Co de Visser op zaterdag 20 februari op 77 jarige leeftijd is overleden.
"Toen ik een week geleden, het was nog winter, nieuwe handschoenen had gekocht, voelde ik me top.
Bericht van de wijkagent Bovenveen in Voorburg:
Het monumententeam van de provincie Zuid-Holland heeft het 'Compliment voor een Monument' uitgereikt aan de monumentale buitenplaats Vreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg.
De Voorburgse Stichting Erfgoed Prinses Marianne heeft stadgenoot Marianne Knijnenburg benoemd tot ambassadeur.
De restauratie van landgoed Vreugd en Rust heeft een officieel compliment in de wacht gesleept van de Provincie Zuid-Holland.
Een voetganger is maandagochtend aangereden op de Fonteynenburglaan in Voorburg. Opvallend genoeg werd de vrouw aangereden op het zebrapad tegenover het Diaconessenhuis.
Verontruste omwonenden van het winkelcentrum De Julianabaan hebben op Twitter aandacht gevraagd voor hun zorgen over de plannen om hoge woontorens neer te zetten in en rond het winkelcentrum.