Op woensdag 2 maart verzorgt Projectontwikkelaar Wibaut opnieuw een bijeenkomst over het bouwplan Vlietweg 3 in Leidschendam.

Dit plan bestaat uit de bouw van een appartementencomplex, voor jongeren van 18 tot 28 jaar. De vervolgbijeenkomst staat in het teken van onder meer parkeren. Vooraf aanmelden is verplicht via een aanmeldformulier op www.vlietweg3leidschendam.nl De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

De zogenoemde 1828 Groep ziet kansen om in de gemeente Leidschendam-Voorburg, aan de Vlietweg, een woongebouw te realiseren volgens het 1828-concept: betaalbare huurappartementen voor jongeren van 18 tot 28 jaar, met gedeelde voorzieningen.

De beoogde locatie is Vlietweg 3, waar nu een timmerfabriek is gevestigd. Deze plek grenst aan de noordzijde aan de Vlietweg en aan de zuidzijde aan de Gootwetering.

1828 is een woonconcept voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar. Je woont er in je eigen studio of appartement met keuken en badkamer, met ín het gebouw veel gedeelde voorzieningen. Denk aan een plek om te gamen, sporten of film te kijken. Maar ook aan een gemeenschappelijk terras, wasbar of een deelauto en andere plekken waar je kunt socializen. Zo heb je jouw eigen woonruimte en deel je de spullen of ruimtes waar je minder gebruik van maakt. Delen is het nieuwe hebben.

(bron: https://vlietweg3leidschendam.nl)