[VIDEO] Binnenkort opent de allereerste Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin van Europa haar deuren in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Peppa Pig World of Play is een nieuwe binnenspeeltuin die peuters, kleuters en hun familie meeneemt in de magische wereld van Peppa Pig. Jonge kinderen ontdekken de avontuurlijke wereld van Peppa in meer dan 12 verschillende speelzones die stuk voor stuk gebaseerd zijn op de bekende thema’s van dit wereldwijd populaire kindermerk.

Om dit te vieren, hebben zes Peppa Pig-fans uit de omgeving samen met Peppa Pig, attractie-manager Vincent Pronk, mommy Bobbi Eden en Unibail-Rodamco-Westfield Director Bart van Twillert de iconische gele regenlaarzen aangetrokken en samen de symbolische eerste modderige voetstappen gemaakt in aanloop naar de opening. Het moment markeert tevens de bouwstart van de binnenspeeltuin.

Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin beschikt over alle faciliteiten om te spelen en te ontspannen. Zo is er een gethematiseerde foodtruck voor hapjes en drankjes, een picknickplaats met zitjes, een Peppa Pig winkel en zijn er - natuurlijk - modderpoelen om in te springen. De binnenspeeltuin is 1.500 m² en biedt twee uur speelplezier voor kinderen in de leeftijd 1 tot 8 jaar. Peppa Pig World of Play binnenspeeltuin Leidschendam is de eerste van Europa en de vijfde ter wereld. Voor meer informatie: peppapigworldofplay.com/leidschendam/

Foto: v.l.n.r. Unibail-Rodamco-Westfield Director Bart van Twillert, Peppa Pig, Mommy Bobbi Eden en attractie-manager Vincent Pronk zetten samen met Peppa Pig-fans symbolisch eerste modderige voetstappen in aanloop naar de opening. © Arnaud Roelofsz