Ondanks dat het seizoen eigenlijk helemaal stil ligt, hebben de mannen van het vlaggenschip van de Leidschendamse voetbalvereniging RKAVV zeker niet stil gezeten.

De ene na de andere baby wordt op dit moment geboren, en hiermee laten de aanvallers en keeperstrainer zien gelukkig nog steeds trefzeker te zijn.

Op 13 januari opende balvirtuoos Zakaria Amrani het bal en liet vol trots weten dat dochter Medina was geboren. Op 16 januari liet keeperstrainer Gianni Kamperveen weten dat zoon Jovi was geboren, en dat hij de laatste week niet zo goed meer slaapt! Misschien iets minder spannende verhaaltjes voorlezen Gianni! Op donderdag 28 januari presenteerde aanvallende middenvelder Remco Overdevest zoon Matthias, een weekje te vroeg maar kerngezond. Corona heeft een hoop nadelen, maar blijkbaar toch ook mooie voordelen!

Het wordt tijd dat trainer Maurizio Ceccucci zijn spelers weer maximaal kan gaan belasten, want het lijkt erop dat er hier en daar wat energie over is. Veel geluk mannen met jullie aanwinsten en uiteraard feliciteert RKAVV ook de partners die uiteindelijk het zware werk hebben gedaan. 

Op de foto's van links naar rechts: Medina, Jovi en Matthias.