Voetbalvereniging Wilhelmus in Leidschendam en hoofdtrainer Oscar Laguna Burgos hebben onlangs opnieuw het vertrouwen in elkaar uitgesproken en daarmee de huidige verbintenis verlengd.

Laguna Burgos is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Wilhelmus.

Ook Marco van Leest blijft langer aan Wilhelmus verbonden als assistent trainer van Laguna Burgos en trainer van het 2e elftal.Alan Ramroach zal ook komend seizoen de scepter over het 3e selectie team zwaaien.
De senioren selectie is uitgebreidt met een beloftenteam O23 dat komend seizoen zal starten in de KNVB competitie. Wilhelmus heeft Ramon van Steekelenburg als hoofdtrainer voor dit team aangesteld. Hij zal in zijn taken worden ondersteund door Dex van der Veer.

Chiel Lentz zal komend seizoen opnieuw de selectie keepers onder zijn hoede nemen.
Alle overeenkomsten zullen worden aangegaan voor de duur van één seizoen.

Zowel de selectiespelers als het bestuur van Wilhelmus hebben het vertrouwen in de trainers uitgesproken en zijn content over de huidige samenwerking. Daarnaast is het bestuur ervan overtuigd dat met deze technische staf - die bestaat uit een perfecte mix van ervaren trainers en jonge, ambitieuze en talentvolle trainers - en het opzetten van een elftal O23 weer stappen zijn gezet om de ambities waar te maken. Wilhelmus wil met een selectie die voornamelijk uit zelf-opgeleide spelers bestaat, uitgroeien tot een stabiele Eerste Klasser.

Harry de Jong heeft aangegeven aan het eind van het seizoen te gaan stoppen als assistenttrainer bij het eerste elftal. Harry de Jong heeft deze functie jarenlang met veel passie en plezier ingevuld waarvoor de club hem zeer erkentelijk is.

Oscar Laguna Burgos
                                                                                       Oscar Laguna Burgos