Tijdens de kerstvakantie verzorgde de selectie van RKAVV een winterclinic en dat is een enorm succes geworden.

Maar liefst 130 kinderen hadden een fantastische dag. Het was hét voetbalfeestje van de kerstvakantie is.

Omdat het zo'n groot succes was, gaat RKAVV tijdens de voorjaarsvakantie opnieuw een clinic houden, zodat de jeugd tijdens deze 'saaie' vakanties bezig blijft. Dit keer nóg leuker en groter. Hoofdtrainers Maurizio Ceccucci (Heren 1) en Nikita van der Wijngaard (Vrouwen 1) zullen samen met hun selecties ervoor zorgen dat alle deelnemers een onvergetelijke dag hebben. Naast een dag vol voetbalvertier kan er gejaagd worden op handtekeningen en zal er weer een heerlijke lunch geserveerd worden. Iedereen tussen de zes en veertien jaar is van harte welkom, dus ook niet leden!

De clinic zal plaatsvinden op dinsdag 23 februari. Er wordt gestart om 09.00 uur en de clinic zal rond 15.00 uur eindigen.

De kosten van deze clinic zijn € 20,00 per persoon. De gehele opbrengst van de clinic gaat naar de club, die natuurlijk in deze tijden altijd een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/m5i2PHwPvdWJvcQf8

Check hier de aftermovie van de fantastische RKAVV Winterclinic: https://fb.watch/2Zpi91UgP7/

Vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

RKAVV voetbalclinic 2