Meidenscouting Satoko Kitahara in Leidschendam hield afgelopen vrijdag een online bingo voor leden en aanverwanten. Maar liefst tachtig families deden mee.

Vanwege de huidige coronaregels kunnen de leden van Satoko Kitahara de komende weken niet fysiek bij elkaar komen. Gelukkig zijn ze bij de scoutingvereniging creatief genoeg en dus was er snel een oplossing gevonden.

Bingo
In het clubgebouw verzorgden drie leidinggevenden de bingo. Zodra er iemand wat gewonnen werd het bezorgd. De bezorgers waren vrolijk verkleed als kerstman/vrouw, sneeuwpop, rendier en kerstboom. Via de livestream konden de deelnemers meekijken terwijl de winnaars verrast werden.

Tegen het eind ging het ineens hard met uitdelen van prijzen, toen er op leeftijd werd gespeeld. Veel kinderen hadden dezelfde leeftijd als op het winnende balletje en vielen zo in de prijzen.

Nieuwjaarsstart
In de kerstvakantie zijn er geen bijeenkomsten, maar in het weekend van 9 januari start Scouting Satoko Kitahara met nieuwe #ikscoutthuis-bijeenkomsten. Alle meisjes van 7 t/m 18 jaar kunnen hieraan meedoen. Kijk voor meer informatie op www.satokokitahara.nl.


SK online bingo