Afgelopen zondagnacht is een gestolen auto aangetroffen op het Kapelland in Leidschendam. Dat meldt de politie van Leidschendam-Voorburg.
In Leidschendam komt een extra openbare parkeergarage met circa 42 openbare parkeerplekken op de hoek van de Rijnlandstraat met de Strandwal.
De Superstol van Bakkerij Remmerswaal met de winkel aan de Damstraat in Leidschendam is door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen Bekroond met Goud.
Marry Remery-Voskuil schreef als onderwijskundige al meer boeken over katholieke scholen in deze regio.
Wethouder Juliette Bouw en Soroptimisten vragen aandacht voor geweld tegen vrouwen.
WZH Prinsenhof in Leidschendam heeft als eerste locatie van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) het Prezo Care-keurmerk ontvangen.
De politie heeft afgelopen weekend veel jeugd aangetroffen in recreatiegebied Vlietland te Leidschendam, die zich daar in de avonduren verpoosden.
De politie heeft zondag twee verdachten van een lachgasroof aangehouden in Leidschendam. Het tweetal had in de nacht van zaterdag op zondag een bezorger beroofd in Den Bosch.
Een automobilist is zondagavond op de Sluiskant in Leidschendam pardoes over een intrekbaar verkeerspaaltje heengereden.
Stichting Sintvoorieder1 uit Leidschendam deed ook mee aan Rabo ClubSupport en ontving een bijdrage.
Rijwielhandel Thijs Brand uit het Leidschendamse centrum stopt met de verkoop van vuurwerk. Dit heeft eigenaar Dennis Brand meegedeeld.
Op het grasveld voor de Julianaflat aan de Prins Hendriklaan te Leidschendam landde zaterdagmorgen 7 november een traumahelikopter.