Onlangs opende Ekam Yoga op de Prins Hendriklaan in Leidschendam haar deuren.
Arjan Louwen (35) uit Leidschendam mag zichzelf doctor in de archeologie noemen.
Naar aanleiding van de recente verkeersdrukte rond de Mall gaat de gemeente de luchtkwaliteit meten in de buurt van de drukste wegen naar de Mall.
Op het Kouwenhof in Leidschendam zijn dinsdagmiddag twee jonge eendjes vast komen te zitten onder een bruggetje.
(VIDEO) Volkstuinencomplex De Groene Zoom in Leidschendam heeft sinds de coronabeperkingen te maken met een enorme aanloop.
Een opzienbarend konvooi maakte maandagavond de gang door de Sluis in het centrum van Leidschendam.

Maandagochtend ontstond er tijdens verfwerkzaamheden brand aan een pand aan de Sluiskant.

(video)Honderden mensen stonden afgelopen zondag in de rij bij Boekhandel Paagman in The Mall voor een gesigneerde biografie van Johan Derksen.
(VIDEO) De populaire Indië-film De Oost is gebaseerd op het boek Thuis Gelooft Niemand Mij van journalist Maarten Hidskes, die opgroeide in Leidschendam.
(VIDEO) Jongeren uit Leidschendam-Noord hebben de buurtactie van Talentenloods gewonnen met de organisatie van een voetbaltoernooi. Zij kregen een bijdrage van €500,- voor dit initiatief.
[Video} Op zaterdag 12 juni was Henny Huisman om 11:00 uur te gast bij Paagman in The Mall of the Netherlands in Leidschendam.
Natuurlijk prachtig nieuws met de zomer voor de deur: vanaf zaterdag 12 juni is het weer mogelijk Molen De Salamander aan de Wiek 19 in Leidschendam te bezoeken.