Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op zondag 28 oktober houdt voetbalvereniging RKAVV in Leidschendam van 12.00 uur tot 14.00 uur de ‘Vrienden- & Vriendinnendag’. De ‘Vrienden- & Vriendinnendag’ is een middag waarop jongens en meiden die al lid zijn een vriendje, vriendinnetje, klasgenootje, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje mogen meenemen naar de vereniging.

Het is een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal op de vereniging. Na afloop van deze leuke training kunnen de bezoekers de wedstrijd RKAVV - VC Vlissingen (aanvang 14.30 uur) bekijken en RKAVV aanmoedigen.

Ben jij lid van RKAVV en lijkt het je leuk om samen met een vriendje en/of vriendinnetje een supergezellige middag te hebben? Haal dan snel een uitnodiging op in de commissiekamer en geef je op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermeld hierbij wie je vriend of vriendin is bij RKAVV, je naam en je geboortedatum (i.v.m. de indeling) en of je al voetbalervaring hebt.
Stuur je mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..