Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Na ruim anderhalf jaar zijn de werkzaamheden in de wijk De Rietvink in Leidschendam afgerond. In een deel van de wijk De Rietvink waren de openbare ruimte en tuinen vanaf de oplevering van de bouw begin jaren 90 verzakt. De gemeente heeft samen met bewoners de problemen van de verzakkingen aangepakt en tegelijkertijd de openbare ruimte verbeterd.

Bewoners hebben actief meegedacht over de plannen tijdens participatiebijeenkomsten en in een klankbordgroep. Tijdens de werkzaamheden hield de gemeente contact met de wijk via een communicatieplatform, bestaande uit wijkbewoners.

Feestelijke afsluiting
Om het einde van de werkzaamheden te vieren en de inwoners te bedanken voor hun geduld tijdens de werkzaamheden is de oplevering op woensdag 11 juli feestelijk gevierd met een hapje en een drankje. Kinderen uit de buurt konden meedoen aan een voetbalclinic op het nieuwe trapveld.

Officiële handeling
De officiele afsluiting werd verricht door wethouder Nadine Stemerdink en de wethouder uit het vorige college Floor Kist. Zij bedankten de bewoners en feliciteerden ook de bewoners met het resultaat. Samen tilden ze de laatste steen op zijn plek.

rietvink aWethouder Nadine Stemerdink en oud-wethouder Floor Kist verrichtten de officiële afsluiting
rietvink b

 Wethouder Nadine Stemerdink en oud-wethouder Floor Kist verrichtten de officiële afsluiting
rietvink c

 Voetbalclinic voor de jeugd
rietvink d
 Voetbalclinic voor de jeugd