Op woensdag 7 juni is er een heel speciale boekpresentatie bij de bibliotheek.

Sara Peñailillo de Vries uit Leidschendam is 12 jaar en zit op het Haags Montessori Lyceum. Ze heeft het boek ‘Naturalie, het bijzonder meisje van het feeënbos’ geschreven. Om 16.00 uur zal ze bij de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg speciaal een stukje uit haar boek voorlezen. Kom jij ook langs?

Het leven van Naturalie
Het boek is een sprookje en bestemd voor kinderen vanaf 5 jaar. Het gaat over een groen meisje die in een magisch bos leeft. Op haar verjaardag mag ze voor het eerst een kijkje nemen in het mensendorp. Daar ontmoet ze een jongen en door deze ontmoeting worden veel geheimen ontrafeld.

Over Sara Peñailillo de Vries
Sara wilde als kind al schrijver worden. Toen ze klein was, schreef ze korte fabeltjes. Ze verzon ook veel verhalen die ze begon op te schrijven maar nooit afmaakte. Naturalie was zo'n verhaal. Ze had dit verhaal al lang geleden bedacht, maar besloot om hem nu een keer echt af te maken. En dat is gelukt.

Boekpresentatie
Om te vieren dat haar boek is gepubliceerd, zal Sara woensdag 7 juni om 16.00 uur bij Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg speciaal een stukje uit haar boek komen voorlezen. Daarna kan je vragen aan haar stellen of het boek kopen voor 16 euro met contant geld.

Lijkt het je leuk om deze jonge schrijver te ontmoeten en een stukje uit haar boek te horen? Kom dan naar gezellig naar de boekpresentatie op woensdag 7 juni. Tot dan!

Sara
                                                           Sara Peñailillo de Vries uit Leidschendam

Sara boek
                                                           Naturalie – Het bijzondere meisje in het feeënbos