Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Dat is comfortabel en zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen.

Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Het isoleren van uw woning is makkelijker, voordeliger en leuker wanneer dat samen kan! Daarom organisert de gemeente deze isolatieactie voor u en uw buren.

Wilt u ook energiekosten besparen? Kijk dan naar de online-informatieavond op 3 oktober. Inschrijven voor de isolatie- en/of glasactie kan na afloop van de informatieavond op 3 oktober. De actie loop tot en met 31 oktober.

Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
Betrouwbare vakspecialist
Altijd een offerte op maat

Voor wie is deze actie? Deze isolatieactie is alleen voor grondgebonden koopwoningen. Woningeigenaren georganiseerd in VvE's en bewoners van monumentale panden kunnen niet meedoen aan deze actie. Isolatie van VvE's en monumentale panden vereisen maatwerk. Neem contact op met het energieloket in het geval van vragen.

Heeft u nog vragen? Kijk naar de informatieavond
Op 3 oktober om 19.30 organiseren wij een informatieavond via een webinar. Dat is een live uitzending op internet. Hier wordt de actie stap voor stap uitgelegd. U bent zelf niet in beeld. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan Regionaal Energieloket, de gemeente en de vakspecialist. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Wilt u de avond later terugkijken? Meld u dan ook aan. U ontvangt na afloop een e-mail om het webinar terug te kijken.

Uitleg van de actie
Gemeente en vakspecialist zijn aanwezig
Ruimte voor vragen


Alle informatie op een rijtje
Om het u makkelijk te maken hebben wij het uitzoekwerk al gedaan. We hebben vakspecialisten in de regio gevraagd een aanbod te doen, en dit hebben wij vergeleken op basis van ervaring, garanties en prijs. Onze technische adviseurs hebben hier het beste aanbod uit gekozen. Daarna hebben wij vaste prijzen met de vakspecialist afgesproken. Deze informatie is opgenomen in een informatiepakket. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de offerte ontvangt.

Materiaal van hoge kwaliteit
Lange garanties en een ervaren installateur
Standaard prijzen, geen verrassingen
Het informatiepakket wordt binnenkort gepubliceerd

Kijk voor meer informatie op: https://regionaalenergieloket.nl/leidschendam-voorburg/indebuurt/projecten/isolatie-en-glasactie-leidschendam-voorburg-2022-q4