Op 13 september opent Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg de deuren. Het thema van deze avond is: “Uw huisarts, wat is zijn/haar rol in het proces rond dementie?”

Bij een vermoeden van dementie is een bezoek aan de huisarts belangrijk. Wat gebeurt er wanneer je voor het eerst met geheugenklachten naar de huisarts gaat? Volgt de huisarts bepaalde richtlijnen? Wat is zijn/haar werkwijze op het gebied van doorverwijzen en het voorschrijven van medicatie wanneer er sprake lijkt te zijn van een vorm van dementie? Wat is de rol van uw huisarts wanneer de diagnose dementie al is gesteld?

Op dinsdag 13 september, om 19.30 uur, zal dr Sietse Crop huisarts in Leidschendam-Voorburg, een toelichting geven over deze onderwerpen. Er is  voldoende ruimte om vragen te stellen.

Heeft u een vraag dan kunt u een e-mail sturen naar Conny van Dam, voorzitter Alzheimer café: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of u kunt bellen: tel. 0622442139.

Tijdstip en locatie: 19.00 uur, woonzorgcentrum De Mantel, Klaverweide 54, 2272 BV Voorburg.
De toegang is gratis. 
De Mantel beschikt over ruime parkeergelegenheid. En is bereikbaar met: Tram 6 en 2, 4 en 3, 9, Metro E.

Alzheimer Café Leidschendam- Voorburg
Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een lokaal ontmoetingspunt voor mensen met dementie, familie, naasten, hulpverleners, studenten en andere betrokkenen of geïnteresseerden. Maandelijks geeft een deskundige binnen een bepaald thema uitleg en beantwoordt vragen. Dit alles in een ontspannen sfeer. Verder is er informatie aanwezig over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

Het Alzheimer Café Leidschendam-Voorburg is een samenwerkingsproject van Alzheimer Nederland – regioafdeling Haaglanden, Florence, Welzijn Oud en Jong (Woej) en WoonZorgcentra Haaglanden (WZH)