Op woensdag 31 augustus in Midvliet Actueel de volgende onderwerpen:
- binnenkort wordt een groep Oekraïense vluchtelingen voor langere tijd gehuisvest in een kantoorpand op het bedrijventerrein Overgoo in Leidschendam. Wethouder Bianca Bremer vertelt hoe de gemeente zich op deze opvang heeft voorbereid;
- Museum Swaensteijn wil de Romeinse historie met een apart gebouw in Park Arentsburgh laten herbeleven, we praten over dit initiatief met Marie-France van Oorsouw van Museum Swaensteijn en ook met 2 verontruste buurtbewoners;
- de stikstofcrisis blijft velen bezig houden, bijvoorbeeld ook de Stompwijkse agrariër Freek van Leeuwen.
en mediapartner Omroep West organiseert op zaterdag 10 september een open dag, programmaleider radio Patrick van Houten vertelt wat er dan allemaal te beleven is.

Midvliet Actueel is het wekelijkse nieuws- en actualiteitenprogramma en wordt gemaakt door Hans Biard (redactie en presentatie), Irene Batelaan (regie), Robert de Bok (techniek) en Tom Lek (gastenontvangst en fotografie).
De uitzending is live woensdag 31 augustus tussen 20.00 en 21.00 uur en in de herhaling op donderdag 1 september tussen 08.00 en 09.00 en 18.00 en 19.00 uur.

Hans Biard
              Hans Biard praat je weer helemaal bij over het laatste nieuws uit de regio met uiteraard afwisselende muziek.