Wil men tijdens Burendag op zaterdag 24 september voor de straat of wijk iets leuks organiseren en woont men in Leidschendam-Noord?

Vraag dan budget aan bij het programma Sterk voor Noord. Het programma vergoedt ook eten en drinken.

Samenkomen
Burendag is een dag waarop de buren samenkomen en iets leuks voor elkaar en de buurt doen. Buurten worden leuker, gezelliger, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Daarom ondersteunt het programmma Sterk voor Noord de landelijke Burendag op zaterdag 24 september a.s.

Voor uw activiteit in Leidschendam-Noord kan men budget aanvragen van maximaal € 150,- bij het programma Sterk voor Noord. Het programma vergoedt ook eten en drinken. Mogelijk wil men een koffieochtend met iets lekkers, spelletjesmiddag met de buurtkinderen, burenbingo, speurtocht door de wijk of een burenbarbecue organiseren.

Voorwaarden
De voorwaarden zijn: De activiteit vindt plaats op zaterdag 24 september; de activiteit wordt georganiseerd in Leidschendam-Noord (De Heuvel, Prinsenhof of Amstelwijk) en de activiteit is bedoeld voor alle buurtbewoners en het budget wordt voor 1 september aangevraagd.

Mocht u met € 150,- niet uw hele idee kunnen betalen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Ook Vlietwensen kan bijdragen om van uw idee een succes te maken.

Aanvraag
Aanvragen gaat heel gemakkelijk. Stuur een e-mail met uw idee naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Bron: Het Krantje
Foto: Gezellige rommelmarkt op de Prins Frederiklaan (archieffoto: Michel Groen)