Heeft u het historische stickeralbum van Leidschendam, Veur en Stompwijk nog niet compleet? Bewoners Participatie Groep Prinsenhof organiseert een ruilbeurs.

De ruilbeurs vindt iedere maandagochtend tot en met 22 augustus plaats in Wijk- en dienstencentrum de Plint in Leidschendam.

Geschiedenis van Leidschendam, Veur en Stompwijk
Sinds afgelopen mei kunnen inwoners van Leidschendam-Voorburg bij supermarkt Plus Post in de Prinsenhof in Leidschendam stickers sparen voor het eerste historisch stickeralbum van Leidschendam, Veur en Stompwijk. Vergelijkbaar met de bekende voetbalplaatjes albums, maakte Vereniging Erfgoed Leidschendam samen met Plus Post Supermarkt een speciaal album met meer dan 200 plaatjes over de geschiedenis van Leidschendam, Veur en Stompwijk. De stickers zijn oude afbeeldingen, foto’s en archiefstukken die belangrijk zijn of zijn geweest voor de geschiedenis van Leidschendam, Veur en Stompwijk.

Om het album compleet te krijgen organiseert BPG Prinsenhof nu een ruilbeurs. Dit bewonersinitiatief wordt ondersteund door Woej. U hoeft zich niet op te geven voor deze activiteit, u kunt op maandagochtend gewoon binnenwandelen bij de Plint. Wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij Walter Schijf van het BPG Prinsenhof.


Foto: burgemeester Jules Bijl ontving in mei het eerste exemplaar Plus Post Historisch Stickeralbum Leidschendam, Veur en Stompwijk uit handen van ondernemer Tjipke Post (foto: Hein Athmer)