Op zaterdag 25 juni reikte loco-burgemeester Astrid van Eekelen  eenonderscheiding uit aan de heer Nederlof uit Den Haag.

De heer Nederlof is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de familiedag van voetbalvereniging Forum Sport in Voorburg.

Jean Nederlof kreeg zijn onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk als (jeugd)trainer, elftalleider van jeugdelftallen en senior-elftallen bij DEVJO, wat na de fusie overging in Forum Sport in Voorburg. Daarnaast was hij bestuurslid technische zaken. Tot op de dag van vandaag is hij actief als voorzitter van de Club van Vijftig, voorzitter van Stichting Forza en bestuurslid van Stichting ’t Loo, allemaal ten bate van Forum Sport. Ook is hij lid van de werkgroep die zich bezighoudt met de nieuwbouwplannen en lid van de technische commissie.

Sinds 5 jaar schrijft de heer Nederlof de wedstrijdverslagen over de selectie voor de regionale media. Onder zijn (interim-)voorzitterschap bij Forum Sport sinds 2018 is het ledenaantal gestegen, is de veldverlichting vervangen door duurzame LED-verlichting en is de ICT-infrastructuur volledig vernieuwd. De heer Nederlof heeft meer dan 50 jaar vanuit diverse rollen actief bijgedragen aan het voetbal en verenigingsleven bij Forum Sport.

De gemeente Leidschendam-Voorburg feliciteert de heer Nederlof van harte met zijn Koninklijke onderscheiding!

Foto boven dit bericht: wethouder Astrid van Eekelen en Jean Nederlof - foto: Michel Groen