Wethouder Astrid van Eekelen van Leidschendam-Voorburg opent op woensdag 1 juni om 14.30 uur het grootste waterpretpark van Nederland.

Dit waterpretpark is te vinden in het watersport- en recreatiegebied Vlietland in Leidschendam-Voorburg.
Het komende zomerseizoen kunnen inwoners van Zuid-Holland en verder in Nederland volop gaan genieten van het geheel vernieuwde en uitgebreide Storm Aquapretpark in Vlietland. Naast vele duizenden reguliere bezoekers trekt het Aquapretpark in Vlietland elk jaar veel sportverenigingen en scholen voor een leuk en sportief uitje.

Het Aquapretpark in Vlietland fungeert als showpark van de importeur voor wat er allemaal mogelijk is op het gebied van waterpretparken. Daarnaast is er een tweede Storm Aquapark geopend in de buurt van Utrecht.
“Het leuke aan het Aquapark is dat het niet in een afgesloten deel ligt, maar op en aan het water op openbaar terrein, en zodoende toegankelijk is voor iedereen,” zegt Pieter Alders -die samen met Roland Venekamp eigenaar en exploitant is van het Aquapark- en “De opbouw van het Aquapark met alle daarbij horende voorzieningen is altijd een intensieve periode maar de organisatie hoopt dat iedereen er weer veel plezier aan zal beleven, wat alle energie die erin gestoken wordt meer dan waard maakt”.

Het Aquapark aan de Vlietlandplas staat bekend om de spectaculaire onderdelen, waar nu nog enkele spannende nieuwe elementen aan zijn toegevoegd. Bezoekers kunnen nu bijvoorbeeld klimmen op de Jungle Joe, zich laten afglijden van de Summit Express, of het water inslingeren vanaf de 8-meter hoge Skyrocket.

Op het land voor het Aquapark is ruimschoots mogelijkheid om te ontspannen, te lunchen en te kijken naar het plezier op het water.
Nu alleen nog hopen op een hele mooie zonnige zomer!