(VIDEO) De Verkiezingstalkshow 2022, met lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen is nu terug te kijken via Midvliet TV.

Bibliotheek aan de Vliet, Theater Ludens, Midvliet en Platform Lokale Democratie organiseerden woensdag 9 maart de Verkiezingstalkshow 2022. Lijststrekkers van de lokale politieke partijen gingen hier in debat onder leiding van Nynke de Zoeten, parlementair journalist van Nieuwsuur en inwoonster van Voorburg.

Ingezonden vragen, wensen en zorgen van de inwoners waren het uitgangspunt van de talkhow. Op basis daarvan werd het gesprek met de lijsttrekkers aangegaan.

Stadsgesprekken
De verkiezingstalkshow is een eerste in een serie Stadsgesprekken die de Bibliotheek aan de Vliet, Theater Ludens, Omroep Midvliet en het Platform voor Lokale Democratie van plan zijn te organiseren. De organisatoren willen met deze Stadsgesprekken de inwoners een stem geven in hoe zij als burger het leven in de gemeente Leidschendam-Voorburg vorm willen geven, tegen welke zaken zij aanlopen en hoe zij de toekomst van de gemeente voor zich zien.

Ben je benieuwd naar het debat en naar wat de verkiezingsprogramma’s de inwoners concreet hebben te bieden?
Kijk de Verkiezingstalkshow 2022 hier terug.