De bewoners van de Van Sevenbergestraat - De Melemstraat - Van der Marckstraat in Voorburg hebben schoon genoeg van de overlast door de werkzaamheden van Stedin die met leidingen in de straat bezig is.

Een maand geleden kregen de bewoners een brief dat er gewerkt wordt in de straat, maar er stond in de brief niet hoe lang het gaat duren.
Er zijn grote parkeerproblemen in de straat en de plantenbakken worden noodgedwongen gebruikt om fietsen neer te zetten.
'En oudere mensen hebben grote moeite om over de planken te lopen. Sommige mensen denken dat het nog lang gaat duren' aldus een buurtbewoner 'we weten ook helemaal niet hoe lang het nog duurt'.

Sevenberge fiets plantenbak 24 11

Als klap op een vuurpijl waren er woensdagochtend veel klachten, want ineens was de watertoevoer afgesloten wat ruim een uur duurde. Ook hiervan waren de mensen niet op de hoogte. Sommigen stonden onder de douche ineens was het water weg. Ook kon men de wc niet meer door trekken het was de wasmachne van slag. 
De bewoners willen goed op de hoogte gebracht worden. Alleen een brief dat er werkzaamheden zijn heeft men niks aan. En natuurlijk wil men informatie over hoe lang het gaat duren.

Foto's: Ap de Heus