×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 134 niet laden
Wat betekent respect? Daar heeft iedereen zo z'n eigen gedachte over. Grote gemene deler is wel dat het een belangrijke voorwaarde is om op een prettige manier met elkaar samen te leven.

In deze nationale Week van Respect, van 8 tot en met 14 november, vragen SenW, Woej, Bibliotheek aan de Vliet, COC Haaglanden, Fenomeen Bovenveen en Stichting IDB aandacht en begrip voor het respectvol samenleven.

Bewoners van Leidschendam-Voorburg kunnen op een persoonlijke manier laten zien wat respect voor hen betekent en kunnen zo hun gedachten en ideeën over respect uitdrukken. Met een tekening, gedicht, foto of welke creatieve uiting dan ook. Mét daarbij een persoonlijk verhaal over wat respect voor hen betekent.
Zes inzendingen worden uitgekozen om een ansichtkaart van te maken. Deze kaarten kunnen vervolgens gratis worden meegenomen. Alle inzendingen worden tentoongesteld aan de ‘Muur van Respect’.

U kunt uw bijdrage tot uiterlijk 15 november bij de deelnemende organisaties aanleveren. Of stuur deze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream