×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 134 niet laden
Wat betekent respect? Daar heeft iedereen zo z'n eigen gedachte over. Grote gemene deler is wel dat het een belangrijke voorwaarde is om op een prettige manier met elkaar samen te leven.

In deze nationale Week van Respect, van 8 tot en met 14 november, vragen SenW, Woej, Bibliotheek aan de Vliet, COC Haaglanden, Fenomeen Bovenveen en Stichting IDB aandacht en begrip voor het respectvol samenleven.

Bewoners van Leidschendam-Voorburg kunnen op een persoonlijke manier laten zien wat respect voor hen betekent en kunnen zo hun gedachten en ideeën over respect uitdrukken. Met een tekening, gedicht, foto of welke creatieve uiting dan ook. Mét daarbij een persoonlijk verhaal over wat respect voor hen betekent.
Zes inzendingen worden uitgekozen om een ansichtkaart van te maken. Deze kaarten kunnen vervolgens gratis worden meegenomen. Alle inzendingen worden tentoongesteld aan de ‘Muur van Respect’.

U kunt uw bijdrage tot uiterlijk 15 november bij de deelnemende organisaties aanleveren. Of stuur deze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..