Gezien de huidige situatie rond corona is een veilige “ouderwetse” intocht niet mogelijk. 

Het afschermen van beide plaatsen en controleren voor toegang is niet uitvoerbaar. In goed overleg tussen de Stichting Sint Nicolaas Evenementen en de gemeente Leidschendam-Voorburg is besloten om ook dit jaar geen “normale” intocht in de havens van Leidschendam en Voorburg te organiseren.

Alternatief evenement bij Museum Huygens’ Hofwijck op 13 november
Omdat nog een jaar zonder een leuk Sint Nicolaas Evenement echt niet kan, heeft de organisatie in samenwerking met Museum Huygens’ Hofwijck, gemeente Leidschendam-Voorburg en Hoogvliet een alternatief evenement georganiseerd op het terrein van Museum Hofwijck. Op het binnenterrein kunnen de kinderen op bezoek bij de Sint, uiteraard met gepaste afstand. Daarnaast zijn er op het podium diverse optredens en zijn er over het terrein diverse selfie plekken gemaakt waar je leuke foto’s kan maken.

www.digisint.nl
Gezinnen die graag op bezoek willen komen bij de Sint moeten voorafgaand aan het evenement een tijdslot reserveren. Tickets kan je reserveren via www.digisint.nl. 

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door St. Sint Nicolaas Evenementen, Hoogvliet, Museum Huygens’ Hofwijck, Rode Kruis, Reddingsbrigade Leidschendam, Bourgonje, Gemeente Leidschendam- Voorburg, Interstate Dans Studio, Circaso en alle vrijwilligers.