Wilt u tijdens de komende donkere wintermaanden iets leuks organiseren voor uw straat of buurt? Vraag dan nu een financiële bijdrage aan bij Vlietwensen.

Vlietwensen financiert activiteiten die bijdragen aan het onderlinge contact in een buurt of die de leefbaarheid in een bepaalde wijk of straat vergroten. Een aantal voorbeelden van de afgelopen maanden: plantjes uitdelen aan eenzame buurtbewoners, een high tea voor iedereen die behoefte heeft aan meer sociale contacten, een rommelmarkt met springkussen en een straatconcert tijdens Burendag en het plaatsen van vogelhuisjes en bijenhotels om een buurt op te fleuren. Alle inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit de Leidschendam-Voorburg die een leuk idee hebben voor hun buurt, kunnen het hele jaar door een aanvraag indienen.

Ook jongeren kunnen van Vlietwensen een financiële bijdrage krijgen voor hun activiteiten. Denk aan een Fornite toernooi, een sport- of danswedstrijd bij de lokale sportclub, een muziekevent of een hengelwedstrijd.

Kijk op www.vlietwensen.nl voor meer voorbeelden van activiteiten en vul het aanvraagformulier in voor uw activiteit.
Vlietwensen nodigt jong en oud uit om nog voor begin december van dit jaar mooie initiatieven in te sturen.