×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 117 niet laden

In de nationale Week van Respect vragen SenW, Woej, Bibliotheek aan de Vliet, COC Haaglanden, Fenomeen Bovenveen en Stichting IDB op een bijzondere manier aandacht en begrip voor het respectvol samenleven. Deze week is van 8 tot en met 14 november.

 Wat betekent respect voor u? Op welke wijze uit u respect naar de ander? Krijgt u voldoende respect voor wat u doet?

Bewoners van Leidschendam-Voorburg kunnen op een creatieve manier laten zien wat respect voor hen betekent en worden uitgenodigd hun gedachten en ideeën over respect uit te drukken.
Dat kan met een tekening, gedicht, foto of welke creatieve uiting dan ook. Mét daarbij een persoonlijk verhaal over wat respect voor hen betekent.

Van alle inzendingen worden zes ontwerpen uitgekozen om een ansichtkaart van te maken. Die worden vervolgens verspreid over diverse locaties in Leidschendam-Voorburg. Deze kaartjes kunnen gratis worden meegenomen en opgestuurd of persoonlijk gegeven worden aan iemand.

Alle inzendingen worden, mits hier uitdrukkelijk toestemming voor is gegeven, op één van de locaties tentoongesteld aan de ‘Muur van Respect’.

U kunt bij een van de deelnemende organisaties uw bijdrage aanleveren. Wilt u het liever via de mail sturen? Dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uiterste inleverdatum is 15 november.

Op 26 november krijgen de zes winnaars uit handen van wethouder Floor Kist hun zelf ontworpen