×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 117 niet laden

Bibliotheek aan Huis is een speciale bezorgservice van de Bibliotheek aan de Vliet. Iedereen die door leeftijd, langdurige ziekte of lichamelijke beperking niet zelf meer naar de bibliotheek kan komen, kan gebruikmaken van Bibliotheek aan Huis.

 

Voor deze service zoekt de Bibliotheek aan de Vliet vrijwilligers voor Leidschendam en Voorburg. Wat ga je doen? Als vrijwilliger bezoek je de mensen thuis, zodat zij kunnen vertellen wat voor soort boeken zij het liefst lezen. En welke andere materialen zij willen lenen, bijvoorbeeld tijdschriften of films.

Vervolgens haal je de materialen in de bibliotheek en je brengt die dan thuis bij de Bibliotheek aan Huis-lener. En je spreekt af wanneer je de geleende materialen weer ophaalt, terugbrengt naar de bibliotheek en nieuwe materialen leent.

Aanmelden
Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk met betekenis en wil je je inzetten voor inwoners van de gemeente die aan huis gebonden zijn? Of wil je graag meer informatie?

Neem dan contact op met Trix de Groot van de Bibliotheek aan de Vliet. Je kunt haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 070 – 240 0 250.