Jonge Helden zijn jongeren die zorgen hebben voor of over iemand in hun directe omgeving. Zij maken een groot verschil voor degene waar ze voor zorgen.

Alle reden om ze met de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje te zetten.
Een op de vijf jongeren groeit op met zorg voor een ander. Bijvoorbeeld voor vader, moeder, broer(tje) of zus(je) met een beperking, ziekte, verslaving of psychische problemen Officieel heten ze jonge mantelzorgers, maar in Leidschendam-Voorburg noemen we ze Jonge Helden.

Want dat ben je wel, als je zo veel verschil maakt in iemands leven! Jonge mantelzorgers helpen meer dan gemiddeld mee met zorg en/of praktische zaken. Wat daarnaast de nodige energie kost, is dat ze vaak zorgen hebben over de situatie. Alle reden dus om ter gelegenheid van de Dag van de Mantelzorg voor hen een uitje te organiseren. Jonge Helden van 6-25 jaar uit Leidschendam-Voorburg kunnen op dinsdag 9 november bij restaurant Fratelli gezellig pizza komen eten. Tussen 17 uur en 18.30 serveert Fratelli een pizza-maaltijd, aangeboden door Woej en S&W (dus gratis voor deelnemers). Een geldige QR-code is nodig.

Opgeven is noodzakelijk en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk maandag 8 november. Meer informatie over jonge helden op het Instagramaccount: Jongehelden_woej en www.woej.nl

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream