Ondanks eerdere berichten komt er dit jaar toch geen intocht van Sinterklaas in de havens van Leidschendam en Voorburg.
Dit is in goed overleg tussen de Stichting Nicolaas Evenementen en de gemeente Leidschendam-Voorburg besloten.

Door de huidige situatie rond corona is een veilige ‘ouderwetse’ intocht niet mogelijk meldt de stichting in een persbericht. De intocht stond gepland op zaterdag 13 november. Als alternatief wordt er op dezelfde dag een evenement georganiseerd op het binnenterrein van museum Hofwijck in Voorburg, waarbij gepaste afstand inachtgenomen moet worden.


In goed overleg tussen de Stichting Sint Nicolaas Evenementen en de gemeente Leidschendam- Voorburg is besloten om ook dit jaar geen “normale” intocht in de havens van Leidschendam en Voorburg te organiseren. Gezien de huidige situatie rond corona is een veilige “ouderwetse” intocht niet mogelijk. Het afschermen van beide plaatsen en controleren voor toegang is niet uitvoerbaar.

Alternatief evenement bij Museum Huygens’ Hofwijck op 13 november
Omdat nog een jaar zonder een leuk Sint Nicolaas Evenement echt niet kan, heeft de organisatie in samenwerking met Museum Huygens’ Hofwijck, gemeente Leidschendam-Voorburg en Hoogvliet een alternatief evenement georganiseerd op het terrein van Museum Hofwijck. Op het binnenterrein kunnen de kinderen op bezoek bij de Sint, uiteraard met gepaste afstand. Daarnaast zijn er op het podium diverse optredens en zijn er over het terrein diverse selfie plekken gemaakt waar je leuke foto’s kan maken.

www.digisint.nl
Gezinnen die graag op bezoek willen komen bij de Sint moeten voorafgaand aan het evenement een tijdslot reserveren. Tickets kan je reserveren via www.digisint.nl

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door St. Sint Nicolaas Evenementen, Hoogvliet, Museum Huygens’ Hofwijck, Rode Kruis, Reddingsbrigade Leidschendam, Bourgonje, Gemeente Leidschendam- Voorburg, Interstate Dans Studio, Circaso en alle vrijwilligers.

Foto: Ria Dierikx-de Groot (via Pixabay)

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream