Jongeren die graag willen hockeyen, maar misschien minder goed meekomen in een regulier team, zijn van harte welkom bij hockeyclub Cartouche.

Je wilt graag hockeyen, maar hebt een lichamelijke beperking? Dat geeft helemaal niks, want je kunt gewoon lekker bij het sportieve en gezellige LG team van Cartouche, de hockeyclub uit Leidschendam-Voorburg, komen spelen!

Niet alleen jij bent van harte welkom, ook andere jongeren die je kent - vrienden , vriendinnen, (klein)kinderen - met een beperking die graag willen sporten maar nog niet de juiste sport hebben gevonden, kunnen zich aansluiten bij ons team. Het team bestaat uit 13 meisjes en jongens tussen de 8 en 18 jaar. Het LG team traint op zondagmorgen. Een aantal van de spelers doen ook mee in de landelijke LG competitie.

Cartouche is de enige vereniging in de regio Haaglanden die deze vorm van hockey voor de jeugd aanbiedt. Er is geen wachtlijst en instromen kan het hele seizoen.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto: Cartouche