De Vlietdagen komen er aan. Ze zijn op zaterdag 25 en zondag 26 september.

Ondanks de versoepelingen van de maatregelingen, zal de Vlietdagen dit jaar niet zo groots kunnen plaatsvinden zoals in eerdere edities wel het geval was.
Ook dit jaar is ervoor gekozen om een kleinschalige versie van het festival te laten plaatsvinden.

Ondanks de corona-onzekerheid van de afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt om al datgene te doen waartoe de organisatie de gelegenheid had. Met een versoepeling van de maatregelen is het thans aan de inwoners van Leidschendam-Voorburg om er iets van te maken.

Zoals Ahoi sinds de 15e eeuw gebruikt wordt als aanroeptitel voor een onbekend schip, zo is er thans een Ahoi aan het adres van de bezoeker en deelnemer van de Vlietdagen. Een oproep om met z’n allen een stukje Vlietdagen te maken door over de Vliet te varen, langs de Vliet te wandelen of te fietsen en vooral de hotspots te bezoeken langs de Vliet: Houtzaagmolen De Salamander, Sluis Leidschendam (en de aangemeerde schepen), Huygens Hofwijck (met gratis entree) en de winkelgebieden van Leidschendam-Voorburg.

U kunt zich inschrijven voor de Culinaire Armada (met de boot of de fiets) en u kunt een keuze maken voor een shift van het stadsontbijt op één van de drie locaties.

Gelet op de afgekondigde versoepeling vindt zaterdag 25 september te 17.00 uur onder de naam ‘Hollandse Plassen’ de sluiting van het watersportseizoen plaats. Komt u langs op de Leidsekade met een goed idee op het gebied van recreatie, toerisme en of watersport, dan ligt voor u de 2021 editie van het blad Hollandse Plassen klaar. Met een bijdrage van Leidschendam-Voorburg.
Het blad is digitaal te lezen op www.Hollandseplassen.com.