Op zondag 10 oktober wordt het jaarlijkse 4-tegen-4 toernooi bij Forum Sport gespeeld.

Het toernooi, op Sportpark ’t Loo, is voor alle groepen vijf tot en met acht van de basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Kinderen kunnen meedoen met zelf samengestelde teams, nieuw dit jaar is dat je je team online kunt inschrijven.
Tijdens het toernooi speel je 4 tegen 4 zonder vaste keep met kleine goals. De organisatie maakt geen onderscheid tussen geoefende en ongeoefende teams.

Er is een meisjes- en een jongenspoule, meiden mogen meevoetballen in de jongenspoule, maar jongens kunnen niet meedoen in de meidenpoule. Er zijn mooie prijzen te winnen, o.a. voor leukste teamoutfit, tofste teamnaam en sportiefste team.

“Het toernooi is ieder jaar weer een groot succes, wij kijken uit naar dit jaarlijkse voetbalfeest!” Sven Grootscholten – buurtcoach SenW
Inschrijven kan vanaf maandag 20 september. De flyers worden in de klas uitgedeeld en vanaf dat moment kunnen de coaches en kids hun team aanmelden via de website van Sport en Welzijn: www.senw-lv.nl/evenementen. Uiterlijk woensdag 7 oktober komen de wedstrijdschema’s online op www.senw-lv.nl. Er zijn drie blokken:

Blok 1: groep 5/6
08:30 uur aanmelden
09:00 uur voetballen
11:00 uur prijsuitreiking

Blok 2: alle groepen
11:45 uur aanmelden
12:15 uur voetballen
14:15 uur prijsuitreiking

Blok 3: groep 7/8
15:00 uur aanmelden
15:30 uur voetballen
17:30 uur prijsuitreiking

Belangrijk: Meld je voor aanvang bij ’t raam van commissiekamer.
Locatie: Forum Sport, Sportpark ’t Loo, Prins Bernhardlaan 242, Voorburg.

Inschrijven voor het toernooi kan alleen als team en doe je voortaan online. Ga naar www.senw-lv.nl/evenementen > 4x4 toernooi en schrijf je als team in. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven spelers. Vermeld je teamnaam, de namen van alle spelers en hun gegevens.

SenW Forum Sport 4x4 toernooi 2
SenW Forum Sport 4x4 toernooi 3
SenW Forum Sport 4x4 toernooi 4
SenW Forum Sport 4x4 toernooi 5