De hele zomervakantie worden er verschillende sportieve en culturele activiteiten georganiseerd waaraan kinderen in de gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen.

Zo kunnen ze o.a. kiezen om te gaan Overleven in de duinen of mee te doen aan Toverdans, Skate Jam, Skelterrace, Tekenen en schilderen op muziek, Circus Workshop, Waterspektakel en andere leuke dingen. Zes weken lang worden de bezigheden op verschillende buiten locaties in de gemeente georganiseerd voor kinderen van 0 t/m 14 jaar.

Sport en Welzijn
Tussen 17 juli en 28 augustus initieert Sport en Welzijn een uitgebreid aanbod aan activiteiten samen met partnerorganisaties. Er is genoeg te doen, zowel sportief als creatief en cultureel, om kinderen een leuke en leerzame vakantie te bezorgen. Op diverse locaties als Scouting Hubertus Brandaan, Stadstuin Rusthout, Skatepark Noordsingel, Richard Krajicek Playgrouds (Prinsenhof en Corbulopark), Stompwijk’92, Vogelplas Starrevaart e.a.

Om mee te doen kunnen kinderen online worden aangemeld voor de activiteiten via: senw-lv.nl. Eventuele inhoudelijke vragen kunnen per mail gesteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn veiligheids- en hygiëneregels beschreven zodat iedereen een gezellige en gezonde zomervakantie activiteit kan beleven.

Inschrijven
Wil je weten welke activiteiten er allemaal in de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn en hoe je je hiervoor kunt inschrijven? Ga dan naar de nieuwe website www.LV2DO.nl

De zomervakantie activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met Goed Bezig!, Stichting IBCE, Musea Huygens Hofwijck & Swaensteyn, Stadstuin Rusthout, Ruud Muller Dojo, Jonge Helden, Open Monumentendag.

Foto: Kookworkshop voor kinderen