Het Sociaal Servicepunt houdt vanaf nu ook spreekuren in de bibliotheek in Leidschendam.
Het servicepunt is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan informatie, advies, ondersteuning of praktische hulp. Maakt u zich zorgen, omdat u moeite heeft om uw rekeningen te betalen? Of omdat u als mantelzorger zwaar belast bent? Of heeft u een praktisch probleem, bijvoorbeeld omdat u tot een risicogroep behoort en liever niet naar de supermarkt gaat, maar u niemand heeft die boodschappen voor u kan doen? Maak dan een afspraak bij het Sociaal Servicepunt. Alle dienstverlening van het Sociaal Servicepunt is gratis.

Caroline Van Enst, coördinator van het Sociaal Servicepunt: “De medewerkers van het Sociaal Servicepunt hebben veel kennis in huis. Ze bieden een luisterend oor en zoeken mee naar een oplossing voor uw vraag. Trek op tijd aan de bel, ook als u denkt dat uw probleem misschien niet zo belangrijk is, of in het niet valt bij alle andere problemen die door corona worden veroorzaakt. Want hoe eerder we mee kunnen denken, hoe sneller we u kunnen helpen met het oplossen van uw vraag of probleem.”

Spreekuren
De spreekuren van het Sociaal Servicepunt zijn op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek aan het Fluitpolderplein 5 in Leidschendam en op donderdag van 13:00 tot 15.00 uur in wijk- en dienstencentrum De Groene Loper aan Van Royenstraat 2 de in Voorburg. Een afspraak maken kan door te bellen naar 070 - 205 7000 (elke werkdag van 9:00 tot 17:00). Of kijk voor meer informatie op de website: www.sociaalservicepunt.nl