Weet je nog niet op welke partij je gaat stemmen op 17 maart? Je kunt natuurlijk de Stemwijzer invullen.

Maar een goed gesprek over waar Nederland naar toe moet gaan volgens jou en over welke keuzes de beste zijn voor nu en de toekomst, helpt ook. Tijdens een ommetje prikkelt D66 je graag met haar plannen. D66 heeft drie korte wandelingen uitgezet langs markante plekken in Voorburg, Leidschendam en Stompwijk. Deze plekken zijn gekoppeld aan D66-plannen over belangrijke thema’s zoals wonen, onderwijs, natuur, erfgoed, zorg, ondernemen en sport. Met als bonus: maak onderweg een leuke, originele of grappige foto, stuur ‘m in en maak kans op een lekkere taart van de lokale bakker.

Kandidaat Tweede Kamer D66 Jorien Wuite loopt het ommetje met Esther. Wuite: ‘Het ommetje is een gezonde en een leuke manier om opnieuw kennis te maken met oude vertrouwde plekken, zoals mijn oude middelbare school en de wijken waar ik fietste of vrienden had.’ Wuite heeft veel ervaring opgedaan onder andere als gevolmachtigd minister van Sint Maarten en staat op nummer 20. Wandelend langs het Corbulo College in Voorburg vertelt Wuite: “Ik wil het unieke opleidingsaanbod van het mbo meer onder de aandacht brengen en beter waarderen. Onderwijsvernieuwing en innovatie maak ik me hard voor. Het zijn speerpunten die belangrijk zijn voor de toekomst van Nederland.’
Wil jij ook een ommetje lopen? Scan de QR code! Stuur je leukste foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op een lekkere taart.

Taart ommetje
QR code D66 ommetje