Sinds 1 maart is de Woej Kledingbank weer geopend. Eerder was de kledingbank door de lockdown gesloten omdat het gezien werd als kledingwinkel.

Deze uitzondering is gemaakt omdat de kledingbank een belangrijke functie vervult binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg. Eerder is in de Tweede Kamer een motie aangenomen om kledingbanken te kwalificeren als essentieel en met gemeenten in gesprek te gaan om te kijken hoe kledingbanken weer kleding kunnen verstrekken.

De Woej Kledingbank is er speciaal voor inwoners van Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten die van een minimum inkomen moeten rondkomen. Bent u in het bezit van een Ooievaarspas of bent u doorverwezen door de gemeente of andere organisatie, dan kunt u zich inschrijven bij de kledingbank. Na inschrijving wordt u elk seizoen uitgenodigd om gratis kleding uit te komen zoeken.

Heeft u zelf nog goede kleding in de kast hangen of schoenen die u nooit meer aandoet? Geef het een tweede leven en maak iemand er blij mee.

Tijdens de coronacrisis is de kledingbank alleen open op afspraak: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 en op donderdag ook van 12.00-15.00 uur. Doneren van kleding kan ook op deze tijden (zonder afspraak).

De Woej Kledingbank houdt zich aan de geldende maatregelen van het RIVM. Neem voor meer informatie contact op met Albert Wolf van de Woej Kledingbank via telefoonnummer 06 - 343 862 41 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.