Speciaal voor jongeren in Leidschendam-Voorburg die opgroeien met zorgen in hun directe omgeving, verzorgen Woej en Sport en Welzijn (SenW) elke dinsdag een chillmiddag.

Tijdens deze chillmiddag kunnen de jongeren hun verhaal kwijt bij de jongerenwerkers en bij elkaar. Maar de middag staat vooral in het teken van ontspanning, want dat kunnen zij goed gebruiken!
Deze middagen worden specifiek georganiseerd voor jongeren die opgroeien in moeilijke thuissituaties. Bijvoorbeeld omdat zij opgroeien met een vader, moeder, broer of zus met een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische kwetsbaarheid, ziekte of verslaving. Voor deze jongeren kan de lockdown extra zwaar vallen en is het belangrijk dat zij worden gezien en gehoord.

Elke dinsdag tussen 16:30 en 18:00 uur zijn jongeren tussen 10 en 16 jaar welkom op Dobbelaan 4 in Leidschendam in de chillruimte. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor lekker eten en drinken wordt gezorgd. Buiten kunnen de jongeren voetballen, basketballen of andere sporten doen. Binnen kunnen ze gamen, en zijn er genoeg spellen en ander vermaak. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een van de jongerenwerkers in gesprek te gaan over hoe het gaat thuis, op school en tijdens de lockdown.

Ken of ben jij een jongere die graag wil komen kijken? Dan ben je meer dan welkom! Stuur vooraf even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een DM op Instagram naar jongehelden_woej of jongerenwerker_ikrame. Bellen kan ook via 06 – 302 12 658.

(foto: chillruimte jonge mantelzorgers)