De afhaalbibliotheek wordt erg op prijs gesteld door leden van de Bibliotheek aan de Vliet. Dat blijkt uit de vele positieve reacties die medewerkers van de bibliotheek ontvangen.


Vorig jaar april startte de Bibliotheek aan de Vliet noodgedwongen met de afhaalbibliotheek. Door de coronamaatregelen was een gewoon bezoek aan de bibliotheek niet altijd meer mogelijk. Met de afhaalbibliotheek kwam er toch een mogelijkheid om zoveel mogelijk leden van nieuwe boeken te voorzien. De afhaalbibliotheek is i.v.m. de huidige coronamaatregelen weer verlengd, tot en met 15 maart.

Zelf kiezen of kiezen voor een verrassing
Bij de afhaalbibliotheek kunnen leden zelf maximaal 5 boeken reserveren uit de collectie. Of ze kiezen ervoor dat de bibliotheekmedewerkers een verrassingspakket samenstellen van maximaal 5 titels. Voor kinderen en jongeren zijn pakketten beschikbaar naar leeftijd. Volwassenen hebben de keuze uit de pakketten Spannend & Actief, Liefde & Leven en Literatuur & Cultuur. Op een afgesproken tijd kunnen de boeken dan worden afgehaald.

Positief
De belangstelling voor de afhaalbibliotheek is erg groot. Sinds de start zijn er bijna 13.000 pakketten besteld bij de locaties in Leidschendam, Rijswijk, Stompwijk en Voorburg. De leden van de bibliotheek zijn erg positief over de afhaalbibliotheek. Dat blijkt uit de vele reacties en de attenties die de Bibliotheek aan de Vliet heeft ontvangen. En dat zorgt weer voor blije medewerkers die dagelijks aan de slag te gaan om de aanvragen klaar te zetten.

Ontdek de afhaalbibliotheek
Wilt u ook lekker blijven lezen en gebruikmaken van de afhaalbibliotheek? Ga naar www.bibliotheekaandevliet.nl/afhaalbibliotheek en maak uw keuze.
In de locaties Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunnen de geleende materialen 24/7 worden teruggebracht via de boekenbus, naast de ingang van de bibliotheek.