De GroenLinks-afdeling Leidschendam-Voorburg organiseert op 4 maart een virtueel huiskamergesprek over het steeds groter wordende gebrek aan betaalbare woningen.

Ook Leidschendam-Voorburg merkt de gevolgen van de woningcrisis. De huizenprijzen blijven stijgen en de wachtlijsten voor een sociale huurwoning zijn veel te lang. GroenLinks wil graag in gesprek met inwoners om te horen wat er leeft bij mensen in de gemeente. Ook Tweede Kamerlid Paul Smeulders en raadslid Natalie van Weers zullen erbij zijn.

Raadslid Natalie van Weers: "Omdat we niet bij jullie mogen komen en we jullie missen, hebben we een virtuele huiskamer ingericht en we nodigen jullie graag uit om met ons te komen praten over onderwerpen die jullie bezig houden. Dit keer gaan we samen in gesprek over wonen."

De virtuele huiskamer is op 4 maart vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom, lid of geen lid. Aanmelden kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..