Het VVD-netwerk Leidschendam-Voorburg heeft twee enthousiaste jonge leden die klaarstaan om deel te gaan vormen van het bestuur.

Jasper Koelewijn
Jasper Koelewijn (29) en Jason van der Helm (25). Koelewijn woont nog maar kort in de gemeente: sinds begin november is hij de trotse eigenaar van een portiekwoning in Voorburg-Noord. Daarvoor was hij zeven jaar woonachtig in Den Haag.

Koelewijn is bijna tien jaar lid van de VVD (en al eerder van de JOVD). Hij is twee jaar actief geweest binnen het bestuur van de JOVD. Vanaf 2016 was hij campagnevrijwilliger. Voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 was Koelewijn binnen het Haagse campagneteam verantwoordelijk voor de canvasacties.

Binnen de VVD-afdeling Leidschendam-Voorburg zal Koelewijn als bestuurslid dan ook de campagnes gaan regisseren.

Jason van der Helm
De Leidschendamse Jason van der Helm houdt zich vanuit zijn studie bestuurskunde bezig met politiek en bestuur. Van der Helm is sinds 2012 actief binnen de afdeling, zowel als lid van diverse commissies en als bestuurslid (2014-2018).

"De komende tijd staat er een aantal politieke dingen op stapel, waaronder de verkiezingen voor de Tweede Kamer volgende maand, en de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Dit vraagt zeker in deze tijd om flexibiliteit en innovatie op het gebied van campagne voeren en het levendig houden van onze vereniging," aldus Van der Helm. Samen met de inzet van onze leden ben ik er van overtuigd dat we bij beide verkiezingen weer een mooi resultaat kunnen boeken."

VVD-netwerk Leidschendam-Voorburg is de voortzetting van de ‘oude’ partijafdeling.

Foto boven: Jason van der Helm, hieronder: Jasper Koelewijn

Jasper Koelewijn VVD