Op donderdag 4 maart verzorgt D66 Leidschendam-Voorburg in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een tweede online themabijeenkomst.

Economie staat centraal tijdens deze bijeenkomst. De Nederlandse economie wordt besproken en specifiek het lokale perspectief. Graag nodigt D66 LV iedere Leidschendam-Voorburger die zich betrokken voelt bij de (lokale) economie uit om online deel te nemen. Aanmelden kan via de website van D66 Leidschendam-Voorburg: https://leidschendamvoorburg.d66.nl/agenda/voor-iedereen-online-bijeenkomst-over-lokale-economie-hans-vijlbrief/

Demissionair staatssecretaris Financiƫn Hans Vijlbrief en D66-raadslid en kandidaat Tweede Kamerlid Mahjoub Mathlouti geven hun visie op onder andere de krimp van de Nederlandse economie als gevolg van corona en belichten daarbij ook het lokale perspectief. U bent op 4 maart vanaf 20:00 uur van harte welkom om aan deze onlinebijeenkomst deel te nemen. Informatie en aanmelden kan via onderstaande gegevens.

Informatie
Wanneer: donderdag 4 maart 2021
Waar: online via Zoom (link volgt na aanmelding)
Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info: https://leidschendamvoorburg.d66.nl/agenda/