Op zaterdag 27 februari lanceert Jolanda Zuydgeest uit Voorburg haar tweede kinderboek. Naast schrijfster is Jolanda kleuterjuf op de Voorburgse Sint Maartensschool.
Het nieuwste boek van de Voorburgse schrijfster, met de titel 'De spelletjesopa', wordt zaterdag 27 februari coronaproof gelanceerd door middel van een livestream vanuit het kantoor van de uitgeverij. Na 'Jolien en Jef, de vergeetachtige oma', is dit het tweede kinderboek met Jolien en Jef in de hoofdrol.

Jolanda is vanaf haar jeugd al geboeid door het schrijven van verhalen. Naast haar baan als leerkracht in het onderwijs, volgt zij schrijfopleidingen en doet zij mee aan schrijfwedstrijden die haar enkele publicaties opleveren. Eerder verschenen van haar ‘Angst regeert de vulpen’ en ‘Een gouden gezin’. Beide romans voor volwassenen. Met ‘Jolien en Jef, de vergeetachtige oma’ bewijst Zuydgeest dat zij niet alleen romanschrijver is, maar ook kinderboekenauteur. ‘Jolien en Jef, de spelletjesopa’ is het vervolg op ‘Jolien en Jef, de vergeetachtige oma’.

Jolien en Jef, de spelletjesopa
De oma van Jolien woont in een verpleegtehuis. Jolien gaat vaak met Jef op bezoek bij haar oma. Er woont ook een oude man, die ze opa noemen. Opa zit altijd alleen aan een tafel in de woonkamer. Hij houdt heel erg van kaartspelletjes. Jolien vindt dat ouderwets, maar Jef heeft een plannetje voor een spel. Of dat gaat lukken?

spelletjesopa