Het is weer tijd voor de jaarlijkse belastingaangifte. Heeft u moeite met het invullen? Woej helpt in Leidschendam-Voorburg.

Ook dit jaar biedt Woej weer in maart en april gratis hulp aan, op diverse locaties binnen de gemeente. Als u niet naar zo'n locatie toe kunt komen, probeert men u thuis te helpen.
Samen met een deskundige Woej-vrijwilliger of sociaal werker wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen, maar ook voor u en uw partner samen.

U kunt gebruik maken van deze service als u:
- In Leidschendam of Voorburg woont;
- Geen eigen woning bezit;
- Niet meer spaargeld heeft dan € 30.000,- per persoon;
- Uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan € 23.000,- voor een alleenstaande en € 30.000,- voor een (echt)paar;
- Geen ondernemer of zzp’er bent;
- (Beiden) beschikt over een eigen DigiD-code. Hulp bij het aanvragen daarvan kunt u krijgen bij het Sociaal Service Punt via 070 – 205 70 00.

Bij grote drukte hebben 65-plussers voorrang.

Heeft u geen aanslagbrief gekregen, maar in 2020 hoge kosten gemaakt? Voor bijvoorbeeld vervoer bij ziekte, medicatie of het volgen van een dieet? Als u naast uw AOW, een klein pensioen heeft, kunt u in dat geval ook een afspraak met ons maken.
U kunt ons bellen voor een afspraak vanaf 22 februari op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur via 070 - 205 47 50. Afspraken worden ingepland vanaf 8 maart tot eind april op een van de Woej-locaties.
Er wordt gewerkt volgens de coronarichtlijnen van het RIVM.