Welzijnsorganisatie Woej gaat de leukste Valentijns-buurtacties belonen met een kleine attentie. Buren die op Valentijnsdag mooie buurtinitiatieven bedenken, elkaar spontaan te hulp schieten voor een boodschap, een maaltijd of een kletspraatje kunnen hun initiatief inzenden naar Woej. Of men kan denken aan mensen die buurtgenoten bezoeken die veel alleen zijn en behoefte hebben aan aandacht en contact.

Wat kun je op Valentijnsdag voor hen doen om deze dag een gouden randje te geven? Natuurlijk zijn er veel beperkingen in deze coronatijd, maar het gaat vaak maar om een klein gebaar. Zoals bijvoorbeeld met iemand (video)bellen, een wandeling maken of een bloemetje brengen. Laat je eigen creativiteit de vrije loop.

Actie
Stuur vóór 20 februari een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘Liefde voor je buurt actie’. Vermeld daarin wie je liefste buur is en wat jij voor degene hebt gedaan op Valentijnsdag. Ook graag je naam, adres en telefoonnummer toevoegen en eventueel een foto van de actie, die op social media geplaatst mag worden.

De drie meest inspirerende “Liefde voor je buurt” acties krijgen een attentie thuisgestuurd. Woej neemt daarvoor contact met je op.