De jeugdtrainers van de Voorburgse korfvalvereniging VEO zijn altijd actief en betrokken bij de vereniging. Om hen te bedanken voor hun inzet heeft de voorzitter aan alle jeugdtrainers een speciaal T-shirt overhandigd.
Naast een blijk van waardering helpt het T-shirt met een professionele en uniforme uitstraling. Het geeft aan dat training geven belangrijk is binnen de vereniging. De vereniging bestaat nu 100 jaar en staat symbool voor lokale betrokkenheid in de regio Voorburg en omstreken.

Juist nu de competitie tijdelijk stil ligt is trainen extra belangrijk voor de jeugd. Om de leden en trainers gemotiveerd te houden is extra aandacht belangrijk. Voorzitter van VEO Aart Berkhout: “We zijn als vereniging super trots op de jeugdtrainers. Ze leggen de basis voor veel sportplezier en prestaties binnen de vereniging. De onderlinge sfeer en vrijwillige inzet is kenmerkend voor de cultuur binnen VEO.” De 33 jeugdtrainers hebben inmiddels een prachtig T-shirt ontvangen met de tekst “jeugdtrainer” achterop. Dit is mogelijk dankzij een bijdrage van Foreburgh Financiële Planning & Hypotheken.

Foto: VEO