Vanaf dinsdag kan er gestemd worden voor de Publieksprijs van 'Dichter op Hofwijck', de poëziewedstrijd van Hofwijck. Daarnaast kiest een vakjury een 1e prijs en twee eervolle vermeldingen.

Thema ‘Samen’
De organisatie van de landelijke Poëzieweek koos dit jaar, heel toepasselijk, voor het thema ‘Samen’. Veel dichters, geïnspireerd door de crisis die nu al negen maanden ons leven beheerst, wisten dit om te zetten in iets moois. De jury was zeer onder de indruk van een tiental gedichten die met kop en schouders boven de andere uitstaken. Deze gedichten vormen dan ook de shortlist.

Stemmen voor de publieksprijs
De gedichten op de shortlist zijn te lezen op www.hofwijck.nl. Ze zijn genummerd. Men kan stemmen door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het nummer van het gedicht naar keuze. Er kan worden gestemd tot en met vrijdag 31 januari.

Feestelijke Poëzieavond
Gewoonlijk worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een feestelijke Poëzieavond op Huygens’ Hofwijck. Dit jaar zal de uitreiking nog steeds feestelijk zijn, en met korte lezingen, maar wél online. Voor deze avond, op dinsdag 2 februari vanaf 20.00 uur, kan men zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan kort tevoren een link.

Foto: Winterochtend aan de Vliet bij Huygens’ Hofwijck, Charles Groeneveld

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz, 107.9 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo analoog: 92.9 Mhz
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream