In het nieuwe winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidschendam openen dit voorjaar drie winkels van de H&M Groep haar deuren. De exacte datum waarop de winkels openen wordt later bekend.

“We kunnen niet wachten om maar liefst drie nieuwe winkels te openen op deze locatie. Deze bijzondere plek leent zich er uitstekend voor om klanten te verrassen en inspireren, en dat gaan wij met onze winkels ook zeker doen. We bieden bezoekers hier straks een veelzijdige winkelbeleving en oneindig veel inspiratie, zowel op het gebied van fashion als interieurtrends”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland.

H&M, H&M Home en Monki
Naast de reguliere dames-, heren- en kindercollecties van H&M opent de H&M Groep een H&M Home concept store in The Mall of the Netherlands. De vestiging in Leidschendam wordt de tweede concept store in Nederland, naast de vestiging in Amsterdam. In de interieurwinkel wordt een breed assortiment aangeboden, inclusief meubilair, lampen en een samengestelde collectie van andere merken. Een steeds wisselende evenementenruimte en verse seizoensbloemen maken van de winkel een levendige en kleurrijke omgeving, die interieurliefhebbers moet inspireren.

Met de komst van Monki naar The Mall of the Netherlands opent het Zweedse modemerk Monki haar elfde winkel in Nederland.