Midvliet is momenteel bezig om de licentie voor de komende vijf jaar te verlengen. We voelen ons daarbij enorm in de rug gesteund door de inwoners van Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar. 

De duizenden steunbetuigingen, zowel online als fysiek, doen de medewerkers van Midvliet heel erg goed. Van een hart onder de riem op onze website en social media, tot inwoners die in onze studio aan de Damlaan langskomen om brieven en een opbeurend woord aan ons te richten. Al deze reacties worden heel erg gekoesterd door de ruim 50 vrijwilligers die dag en nacht bezig zijn om de inwoners van onze kernen van nieuws, cultuur, informatie en muziek te voorzien.

Deze steunbetuigingen beperken zich niet alleen tot de inwoners van het gebied waar wij als publieke lokale omroep acteren. Er zijn ook mensen uit andere delen van het land en zelfs het buitenland die ons op de voet volgen. Het gaat hierbij veelal om voormalige inwoners van de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Wassenaar die op de hoogte willen blijven van de actualiteiten in hun geboorte- of voormalige woonplaats.

Midvliet steunen
We krijgen regelmatig vragen van onze kijkers, luisteraars en volgers hoe men handen en voeten kan geven aan de steun voor Midvliet.

Een van de hartverwarmende initiatieven van onze fans is de Facebookpagina 'Steun Omroep Midvliet' die speciaal is ingericht om Midvliet een hart onder de riem te steken. Daarnaast hebben enkele artiesten een petitie opgezet, waarin u ook uw steun voor Midvliet kunt opgeven. De petitie is hier terug te vinden: 'Steun Midvliet als lokale omroep'. U kunt natuurlijk ook de Facebookpagina van Midvliet te volgen.

Midvliet is nu bijna dertig jaar de lokale omroep van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar.
Het is één ding dat ons als omroep en inwoners verbindt: de liefde voor onze mooie gemeenten Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Wij willen nog minimaal 30 jaar door als publieke lokale omroep.

Wij hopen op uw steun daarbij!


Foto: Pixabay