De Mall of the Netherlands zal naar verwachting 18 maart 2021 worden geopend. Het winkelcentrum is ondanks de coronacrisis al voor 85% voorverhuurd. Vorig jaar openden er al tien centra van Wesftield in Frankijk, Zweden, Polen en Tsjechië.

Fysieke consumentenverkoop
Bart van Twillert, Country Manager bij Unibail-Rodamco-Westfield: “We zijn verheugd om formeel aan te kunnen kondigen dat Westfield Mall of the Netherlands op 18 maart 2021 opent. Er is nog steeds vertrouwen in fysieke retail.

Met nog vier maanden te gaan voor de opening zijn we al voor 85% voorverhuurd; ondanks de uitdagingen die de huidige pandemie met zich meebrengt. Als enige wereldwijde merk in de industrie blijft Westfield de beste retailers aantrekken. Ook de merken die we vandaag onthullen zullen een echte geïntegreerde merkervaring bieden in een omgeving met een unieke mix van retail, horeca, entertainment en evenementen. We zien dat COVID-19 de overgang naar omnichannel retailing voor veel merken heeft versneld en de samenwerking met Westfield stelt hen in staat om de premium-ervaring te leveren die hun klanten zoeken.”

Consumentenervaring
Westfield Mall of the Netherlands wordt de eerste allesomvattende 'retailervaring' van deze schaal in Nederland. Het centrum is ontworpen met de Nederlandse consument in gedachten en biedt het winkelend publiek best-in-class conceptstores, moderne vrijetijdsbestedingen, indrukwekkende evenementen en een hoogwaardig food & beverage aanbod. Westfield Mall of the Netherlands wordt een plek die deel uitmaakt van de lokale gemeenschap. Een plek waar mensen tijd willen doorbrengen, waar ze samenkomen, verbinding zoeken, nieuwe ervaringen ontdekken en vooral genieten.