Mall of the NetherlandsVlietnieuws meldt dat de geplande boulevard tussen de Mall of the Netherlands, het Fletcherhotel, de Zijdepapier vijver en het Groot Zijdepark er niet komt. 

De eigenaar van het Fletcherhotel wil er niet aan meewerken. Dat heeft wethouder Nadine Stemerdink laten weten in antwoorden op vragen van VVD-gemeenteraadslid Bart Eleveld. Voor de boulevard had de zijvleugel van het Fletcherhotel aan Weigelia in elk geval deels moeten verdwijnen.

Bij het voormalige V&D-gebouw dat nu onderdeel is van de Mall komt ook geen plein. In plaats daarvan komen er parkeerplaatsen om de parkeerdruk voor de omgeving te verlichten. Het parkeerterrein aan de Heuvelweg kan in november voor 60 procent in gebruik worden genomen. De rest volgt begin 2021. De parkeergarage onder de Mall gaat daar op 21 maart open, tegelijk met de Grand Opening.

Stemerdink bevestigt een eerder bericht van Vlietnieuws dat de geplande fietspaden langs Weigelia en de Mall-zijde van de Banninglaan er niet komen wegens ruimtegebrek en redenen van verkeersveiligheid. Aan de kant van de Mall bij het ziekenhuis komt wel een beveiligde fietsenstalling. De werkzaamheden voor de aanleg ervan zijn al begonnen.

(bron: Vlietnieuws.nl)