Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
De Voorburger die afgelopen zomer een man zou hebben doodgestoken in Moerwijk, zegt zich niks van het voorval te herinneren. Dat meldt Nu.nl.

In de Hoogvlietstraat in Den Haag kwam een 36-jarige bewoner in zijn woning door meerdere messteken om het leven. Volgens buren was daar een ruzie aan vooraf gegaan. De verdachte werd kort nadien al fietsend aangehouden op de Melis Stokelaan.

De veertigjarige verdachte zegt zich niets meer van de bewuste nacht te kunnen herinneren. Toxicologisch onderzoek moet nu vaststellen welke stoffen zich in zijn bloed hebben bevonden. Naast een onderzoek naar eventuele beneveling door drugs, moet ook de reclassering nog advies uitbrengen.

De rechter wees een verzoek af van de advocaat van de verdachte om GGZ-deskundigen te laten beoordelen of de Voorburger achteraf gezien niet gewoon eerder had moeten worden opgenomen in een psychiatrische kliniek. Aangezien psychologen en psychiaters die zijn geraadpleegd sowieso aansturen op een vorm van tbs, zou dat volgens het OM weinig aan de zaak toevoegen. Die redenering werd door de rechtbank overgenomen.

De volgende zitting in het strafproces staat gepland op 16 november.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures